El termini dels XV Premis el CAC a l'escola s'apropa!

Ara ens permetreu que ens posem nostàlgics i començarem amb aquella frase tan repetida de "que ràpid passa el temps!". Ja fa quinze anys de la primera edició dels Premis el CAC a l'escola! En aquella primera convocatòria varen participar una vintena d'escoles i els treballs que es presentaven eren majoritàriament d'anàlisi de continguts televisius. Com han canviat les coses! En les darreres edicions s'han presentat més de vuitanta escoles de mitjana, i l'aprenentatge sobre els mitjans ja sol venir sempre acompanyat d'audiovisuals duts a terme pels alumnes amb l'ajuda del professorat que, cada vegada més, ens deixen bocabadats per la seva qualitat.

Els Premis el CAC a l'escola també han anat canviant amb el pas dels anys. Les bases han intentat anar adaptant-se a les característiques dels centres i dels treballs presentats així com l'acte de lliurament dels Premis, que s'ha anat fent gran fins a convertir-se en un dia esperat, molt intens i divertit, on les escoles i el professorat finalistes amb treballs i creacions audiovisuals dignes d'una bona catifa vermella (ja pensem on posar-la per la XV ...) es troben amb els membres del jurat dels Premis i altres assistents inesperats com el senyor Pla, la Pati Pla o en Rick.

Celebrem aquesta XV edició amb moltes novetats; per exemple, una categoria nova, la B, específica per als treballs de recerca de batxillerat, i amb una subcategoria especial de ficció. La categoria A, centres educatius, també en compta amb una de pròpia pels treballs radiofònics que poden ser de classe, cicle o de centre. Escoles i instituts que feu ràdio, aquesta és la vostra! I la categoria C, professorat, com ja és habitual de fa uns anys, també incorpora premis específics pels projectes que porta a terme el professorat dels centres d'educació especial. 

Trobareu tota aquesta informació a les bases, que les teniu disponibles en aquest mateix web a l'apartat dels Premis (http://www.educac.cat/premis-cac-lescola/xv-premis-cac-lescola). I també ens teniu a la vostra disposició per a qualsevol dubte que us pugui sorgir al telèfon, al correu electrònic, a les xarxes socials, etc.

El termini per presentar treballs finalitza el 19 de març, una setmana abans de marxar de vacances de Pasqua! Esperem els vostres treballs!!!