Formació

A part de les unitats didàctiques, els projectes d'aula, els itineraris, les orientacions, les guies, etc., que trobareu al web, des d'eduCAC també us volem oferir formació per tal de portar a la pràctica tots els recursos amb què compta el programa.

En aquest apartat us facilitarem informació sobre els tallers o les sessions informatives que eduCAC tingui en marxa.

No oblideu registrar-vos i subscriure's al butlletí, és la millor forma d'estar informats!

 

eduCAC: nous recursos per moure’ns en un entorn digital canviant

Si voleu conèixer tots els recursos que eduCAC us ofereix per treballar l'educació en comunicació a l'aula, aquest any ens trobareu en el programa de formació de la 53a Escola d’estiu Rosa Sensat. Educar per comprendre el món de manera crítica.

Què treballarem? Les quatre sessions ens serviran per reflexionar sobre l'educació en mitjans davant de reptes com les fake news i l'espectacularització creixent de la informació. Coneixerem tots els materials eduCAC i posarem en pràctica l'itinerari Identitat digital i el projecte d'aula Dins i fora de la xarxa, i treballarem per grups en la producció audiovisual d'un decàleg sobre bones pràctiques respecte l'ús d'internet.

Us hi esperem!

 

Cartell Rosa Sensat

Presentació-taller: descobreix el programa eduCAC (formació permanent)

Biblioteca digital a l'ordinador portàtil

eduCAC vol ser una eina al servei del professorat que, a més, serveixi per bastir ponts amb l’alumnat i que neix amb la voluntat d’implicar també a les famílies.

Si voleu conèixer de primera mà els materials didàctics, quina estructura segueixen les activitats que us proposem i fer-ne un petit tastet amb una dinàmica participativa a partir dels recursos proposats, no dubteu a contactar-nos i vindrem al vostre centre.

La sessió té una durada aproximada de dues hores.