Formació

A part de les unitats didàctiques, els projectes d'aula, els itineraris, les orientacions, les guies, etc., que trobareu al web, des d'eduCAC també us volem oferir formació per tal de portar a la pràctica tots els recursos amb què compta el programa.

En aquest apartat us facilitarem informació sobre els tallers o les sessions informatives que eduCAC tingui en marxa.

No oblideu registrar-vos i subscriure's al butlletí, és la millor forma d'estar informats!

 

eduCAC al CESIRE (1/03/2018)

Logotips educac i CESIRE

Us convidem a assistir a la presentació-taller del programa eduCAC que farem a Barcelona al Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa (CESIRE) perquè conegueu, de primera mà, els materials didàctics, l’estructura que segueixen les activitats que dugueu a terme a l’aula i com volem fer partícip a tothom d’uns recursos que ens han de permetre aprendre a viure i conviure en aquest ecosistema digital.

QUAN? dijous, 1 de març de 2018, de 18:00 a 20:00h.

ON? CESIRE

INSCRIPCIÓ: http://bit.ly/2nW3DK5

Presentació-taller: descobreix el programa eduCAC (formació permanent)

Biblioteca digital a l'ordinador portàtil

eduCAC vol ser una eina al servei del professorat que, a més, serveixi per bastir ponts amb l’alumnat i que neix amb la voluntat d’implicar també a les famílies.

Si voleu conèixer de primera mà els materials didàctics, quina estructura segueixen les activitats que us proposem i fer-ne un petit tastet amb una dinàmica participativa a partir dels recursos proposats, no dubteu a contactar-nos i vindrem al vostre centre.

La sessió té una durada aproximada de dues hores.