#AMiNoMenganyen. I a tu?

La campanya #AMiNoMenganyen torna a la televisió, a la ràdio i a les xarxes socials. Estrenada a finals de maig de 2019, es tracta d'una iniciativa desenvolupada en el marc del programa eduCAC del Consell de l'Audiovisual de Catalunya per apoderar als joves en l'ús responsable de les pantalles. Perquè la tecnologia, que és molt positiva i facilita molts aspectes de la vida, com la comunicació interpersonal i l'accés a la informació, també té un costat fosc que cal tenir present i que ens exigeix cada cop més una actitud crítica, proactiva i responsable.

En aquesta segona onada de la campanya l'espot es podrà veure de nou en prime time i també s'emetran falques radiofòniques durant les tres setmanes vinents, i fins al 20 d'octubre. 

En la campanya hi han col·laborat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l'Obra Social "la Caixa" amb la producció d'anuncis per televisió i falques per ràdio, així com clips per a xarxes socials que s'identifiquen amb l'eslògan i a la vegada hashtag, #AMiNoMenganyen. 

En la difusió de la campanya per internet en la primera onada hi van participar influencers catalans que ara de nou hi tornaran a col·laborar. Tots els continguts de l'#AMiNoMenganyen els podeu seguir a xarxes i a www.aminomenganyen.cat