Any nou, trimestre nou i ... Premis el CAC a l'escola!

Encetem l'any 2019 i posem en marxa moltes novetats d'eduCAC; algunes, com els tallers sobre periodisme i fake news que aviat començaran, ja les coneixeu; altres, us les anirem explicant a mesura que arribi el moment. Us donem algunes pistes: nous materials pels centres, nous vídeos, participació en la Mobile Week de Barcelona, etc.

D'entrada, i per començar amb un tema que no és nou però sí engrescador, gener significa per eduCAC que aviat començarem a rebre treballs de centres que volen participar en els Premis el CAC a l'escola. El termini de la convocatòria en curs, la setzena ja!, finalitza el 18 de març, però ja ens els podeu fer arribar. A la secció de Premis al web d'eduCAC trobareu tota la informació.

Pels qui no coneixeu els Premis el CAC a l'escola (molt malament, que ja fa 15 anys!), són uns guardons que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya lliura anualment als centres que presenten les seves experiències d'integració de l'educació en comunicació audiovisual al currículum escolar. Les bases (una mica extenses, ho sabem) expliquen quines són les categories i subcategories i la documentació a aportar. Bàsicament, es poden presentar els centres (categoria A), els alumnes de batxillerat que fan el treball de recerca (categoria B) i el professorat (categoria C).

La sol·licitud de participació degudament emplenada, signada i segellada juntament amb el treball ens la podeu fer arribar a la seu del Consell per correu convencional (assegureu-vos que arribarà a temps!) o a través dels registres oficials de l'administració de Catalunya. Si teniu cap dubte, contacteu-nos, sembla complicat però no ho és gens i us ho farem tan fàcil com puguem.

La recompensa? Doncs si sou guanyadors, ens trobareu a finals de maig del 2019 en l'acte de lliurament dels Premis, on tindrem l'oportunitat de veure un tastet dels treballs i conèixer als i les artistes :)

Ja sabeu, esperem els vostres treballs!