Aquest estiu, forma't amb eduCAC!

L’estiu ja és a tocar i per a molts professors i professores el juliol és un moment ideal per apuntar-se a formacions. Així ho demostren les nombroses Escoles d’Estiu que apareixen per tot el territori just acabar el període lectiu, i els seus èxits de convocatòria en són una prova més. N’hi ha de tots els tipus, tracten múltiples temàtiques i en nombrosos formats. Així doncs, conscients de la importància de la renovació i la formació contínues, veiem com el professorat no s’atura a finals de juny.

Professorat treballantDoncs eduCAC també hi vol ser acompanyant el professorat, i aquest estiu ens podreu trobar a Barcelona, a l’Escola d’Estiu Rosa Sensat, i a Figueres, participant de l’Escola d’Estiu de l’Alt Empordà.

Dins de l’Escola d’Estiu Rosa Sensat, durem a terme una formació titulada “eduCAC: nous recursos per moure’ns en un entorn digital canviant”. La formació tindrà lloc del 3 al 6 de juliol, en horari de 15:00-18:30 h. L’objectiu d’aquesta és oferir un taller teoricopràctic desenvolupat a partir dels materials del programa eduCAC. Oferirem als assistents recursos pràctics que els hi siguin útils per aplicar després a l’aula, tot animant-los a desenvolupar projectes audiovisuals amb el seu alumnat i a introduir l’educació en comunicació als centres educatius. Tot plegat acompanyat de reflexions i exercicis per treballar la identitat digital.

En paral·lel, el 4 de juliol tenim el plaer de ser els ponents per a la jornada inaugural de l’Escola d’Estiu de l’Alt Empordà, que es realitza a Figueres. En aquest cas, el vicepresident del Consell de l'Audiovisual de Catalunya Salvador Alsius obrirà l’acte amb una conferència inaugural, titulada “L’espectacle de la informació: l’educació mediàtica a l’aula”. I, seguidament, oferirem un taller en el qual repassarem les claus per a analitzar un informatiu i mirarem d’elaborar notícies posant-nos en la pell dels i les periodistes.

Si us interessa, encara sou a temps d’apuntar-vos, les inscripcions continuen obertes!