Com sobreviure a l'arribada del primer mòbil

Els éssers màgics del Nadal han portat un mòbil nou. I ara què? Quanta estona el pot utilitzar? Com l'acompanyo i respecto la seva intimitat a la vegada? Com l'ensenyo a tenir cura de la seva identitat digital? No són preguntes fàcils de respondre, però a l'eduCAC et donem algunes pautes i idees que et poden ajudar. 

Et recomanem que visitis la pàgina Com sobreviure a l'arribada del primer mòbil. Allà trobaràs una síntesi amb idees per arribar a un pacte familiar que en fomenti un ús responsable, així com també les reflexions més àmplies del grup de treball 'Ús responsable dels dispositius' de la Plataforma per a l'educació mediàtica. 

capçalera infografia


I en Els Reis d'Orient han portat un mòbil ens imaginem com podria ser el dia a dia d'una família amb una nena o un nen de finals de primària o principis de secundària a qui els Reis han deixat un mòbil. 

A la secció Continguts i recursos per a les famílies de l'eduCAC trobaràs més recursos que et poden ajudar en l'educació en pantalles dels teus fills i filles.