Stories from the internet

Us presentem la família Websters, una família creada per l'Oficina Federal de Comunicacions de Suïssa (OFCOM) i que protagonitza les "Stories from the internet".

Les "Històries d'internet" són anècdotes destinades a sensibilitzar la població per a un ús responsable d'internet. Un total de setze còmics dirigits a totes les generacions i que tracten diversos problemes com ara el sexting, l'assetjament escolar, l'ús abusiu d'internet, dispositius insuficientment protegits ... L'objectiu no és alarmar sinó conscienciar sobre els perills que existeixen i oferir propostes de solucions.

Els còmics es van estrenar l'any 2015 i des de llavors han tingut molt èxit a la comunitat educativa, que els utilitza com a material docent, i no únicament a Suïssa, ja que estan traduïts també a l'anglès, francès i italià. 

storiesfromtheinternet

Al final de cada còmic s'ofereix una mica d'informació en general sobre la temàtica tractada i també consells útils. 

A més de la consulta en línia existeix la possibilitat de descarregar un arxiu en PDF amb tots els còmics. Això us pot servir per treballar alhora les competències bàsiques de l'àmbit digital i també les lingüístiques. Us animem a donar-hi un cop d'ull!