XV Premis el CAC a l'escola: junts ens hem fet grans!

Arriba maig i als centres escolars tot s'accelera una mica més: l'alumnat de batxillerat ja no té res més al cap que "la sele", però la resta de comunitat educativa també té molta feina acabant temaris, preparant (i corregint!) exàmens i altres proves, també les avaluacions, els actes de final de curs ... 

Per eduCAC, maig és sinònim de Premis el CAC a l'escola de ja fa uns quants anys. Concretament, quinze! Perquè, així, sense adonar-nos-en, hem arribat a quinze edicions dels Premis. I hem pensat que és una xifra suficientment rodona i bonica per mirar una mica endarrere, i recordar alguns dels companys de viatge fins aquí, amb l'objectiu de seguir endavant, creixent, i de la mà d'un projecte nou i engrescador com és eduCAC. Junts ens hem fet grans!

Junts ens hem fet grans

Aviat es reuneix el jurat i tindrem els finalistes, i el dia 28 de maig ens tornarem a trobar per lliurar els Premis i gaudir també de les creacions audiovisuals de les escoles, alumnat i professorat participant. Com sempre, us mantindrem informats. De moment, us deixem amb aquest vídeo que hem preparat amb molta il·lusió i que esperem que us agradi tant com a nosaltres.