Com escollir recursos digitals de qualitat per als infants

Els infants s'han apropiat dels mòbils i les tauletes amb naturalitat. Però pels adults són eines noves, i ens preocupa l'ús que en fan les nenes i els nens, ens preocupa el temps que hi dediquen, la seva salut i la seva seguretat. 

Més que preocupar això ens ha d'ocupar. Acompanyar els nostres infants davant les tecnologies, seleccionar recursos de qualitat i gestionar hàbits saludables a casa ens ajudarà a educar-los i apoderar-los davant les tecnologies d'una forma segura i responsable. La guia que us presentem a continuació ens serà molt útil en aquest procés. 

Com escollir recursos digitals de qualitat per als infants és un contingut del projecte de recerca: Anàlisi d'Apps i dels mecanismes de protecció per a la primera infància. Suggeriments i bones pràctiques per a escollir i crear continguts interactius segurs i de qualitat

Ha estat finançat pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya i desenvolupat per un equip de recerca integrat per la Universitat de Vic, la Universitat Central de Catalunya, la Universitat de Barcelona, el Tecnocampus Mataró, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universidade Federal de Santa Caterina (Brasil). 

portada com escollir