XVII Premis el CAC a l'escola

En aquesta pàgina trobaràs les bases de la convocatòria dels XVII Premis el CAC a l'escola i les sol·licituds de participació de les tres categories. 

També t'informarem puntualment de totes les novetats que hi puguin haver, però no deixes de seguir-nos a les xarxes socials! I si tens cap dubte, escriu-nos a educac@gencat.cat 

1/04/2020

Com a conseqüència de les mesures previstes en Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19, i atenent al què preveu la disposició addicional tercera en relació amb la interrupció i suspensió de terminis en tots els procediments de les entitats del sector públic, ens veiem obligats a deixar obert i en suspens la rebuda dels treballs de les escoles i instituts. 

Molts centres educatius heu fet l'esforç d'enviar la documentació, de diverses formes i sistemes, tot i les restriccions de mobilitat que ens imposa el COVID-19. A tots us agraïm moltíssim el vostre interès i la vostra participació, ateses les circumstàncies que vivim. Tan bon punt es normalitzi la situació us informarem dels nous terminis de la convocatòria i contactarem amb totes les escoles i instituts participants per esmenar, si escau, tot el que calgui referent al tràmit a realitzar. 

xvii premis el cac a l'escola