XVIII Premis el CAC a l'escola

logo eduCAC només tipografiaEl Consell de l'Audiovisual de Catalunya convoca la XVIII edició dels Premis el CAC a l'escola, en col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Bancària "la Caixa", amb l'objectiu de fomentar l'educació en comunicació als centres educatius. 

Els Premis es convoquen en tres categories específiques: centres educatius (A), treballs de recerca de l'alumnat de batxillerat (B) i professorat de centres educatius (C). 

El termini de presentació de treballs finalitza el 15 de març de 2021. Ja pots començar a preparar la teva producció audiovisual! 

 

Presentació telemàtica de sol·licituds de participació als XVIII Premis el CAC a l'escola

logotip premis

En aquesta edició, a més de les vies habituals per presentar la documentació per participar en els Premis el CAC a l'escola(*), incorporem la possibilitat de fer-ho de forma telemàtica a través de la Petició genèrica del web de la Generalitat.

Podeu fer aquest tràmit tant si teniu signatura electrònica com si no. Únicament cal que indiqueu en el camp "Assumpte" del motiu de la petició: Petició adreçada al Consell de l'Audiovisual de Catalunya

En els camps "Exposo" i "Sol·licito" indiqueu que voleu participar en els XVIII Premis el CAC a l'escola, i adjunteu com a document annex la sol·licitud de participació que us facilitem en aquesta mateixa pàgina en funció de la categoria escollida, A, B o C. 

En cas de dubte, escriviu-nos! Ens trobareu a les xarxes socials i a educac@gencat.cat

 

(*) Presencialment a la seu del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (consulteu aquí adreça i horari); a través de les diverses oficines de registre pròpies i les concertades de la Generalitat de Catalunya (consulteu aquí la que us queda més a prop i el seu horari), o a través de Correos (consulteu aquí la que us queda més a prop i el seu horari. Requereix enviament certificat). 

AVÍS!!!

Si presenteu el treball a través de la Petició genèrica del web de la Generalitat, us recomanem fer-ho des de l'opció "Presentar sense (o amb) signatura electrònica (formulari en HTML)". L'opció "formulari en PDF" de vegades dóna un error de descàrrega. Des del formulari HTML no tindreu problema en adjuntar la sol·licitud de participació als Premis. 

Per a qualsevol dubte, contacteu-nos a educac@gencat.cat o dligero.cac@gencat.cat