XIX Premis eduCAC

premis eduCAC

Els 19ns Premis eduCAC ja estan convocats! 

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) convoca aquests guardons amb l'objectiu de fomentar la competència en comunicació audiovisual als centres escolars. 

Després de divuit anys d'història, els abans coneguts com Premis el CAC a l'escola arriben a la seva dinovena edició amb aquest canvi de nom lligat amb l'eduCAC, el programa educatiu del Consell de l'Audiovisual de Catalunya que des del 2018 emmarca tota l'activitat de promoció d'alfabetització mediàtica del Consell. 

Esperem els vostres treballs! 

El termini de presentació de treballs ha finalitzat el 14 de març de 2022

Presentació per internet de sol·licituds de participació als XIX Premis eduCAC

cartell eduCAC

A més de les vies habituals per presentar la documentació per participar en els Premis eduCAC(*), també podeu fer-ho de forma telemàtica a través de la Petició genèrica del web de la Generalitat.

Podeu fer aquest tràmit tant si teniu signatura electrònica com si no. Únicament cal que indiqueu en el camp "Assumpte" del motiu de la petició: Petició adreçada al Consell de l'Audiovisual de Catalunya

En els camps "Exposo" i "Sol·licito" indiqueu que voleu participar en els XVIII Premis el CAC a l'escola, i adjunteu com a document annex la sol·licitud de participació que us facilitem en aquesta mateixa pàgina en funció de la categoria escollida, A, B o C. 

En cas de dubte, escriviu-nos! Ens trobareu a les xarxes socials i a educac@gencat.cat

 

(*) Presencialment a la seu del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (consulteu aquí adreça i horari); a través de les diverses oficines de registre pròpies i les concertades de la Generalitat de Catalunya (consulteu aquí la que us queda més a prop i el seu horari), o a través de Correos (consulteu aquí la que us queda més a prop i el seu horari. Requereix enviament certificat). 

AVÍS!!!

Si presenteu el treball a través de la Petició genèrica del web de la Generalitat, us recomanem fer-ho des de l'opció "Presentar sense (o amb) signatura electrònica (formulari en HTML)". L'opció "formulari en PDF" de vegades dóna un error de descàrrega. Des del formulari HTML no tindreu problema en adjuntar la sol·licitud de participació als Premis. 

Per a qualsevol dubte, contacteu-nos a educac@gencat.cat o dligero.cac@gencat.cat 

El termini de presentació de treballs ha finalitzat el 14 de març de 2022

Premis eduCAC: preguntes freqüents

FAQ1FAQ2